img
0
A 8. Zöld Nyári Egyetem helyszíne – az Ecotourist@35
Bemutatkozik az Ecoturist@35

A helyszín minden tekintetben rendhagyó. Budapesten van, mégis távol a világ zajától. Közel van a városhoz, mégis eldugott, igazi varázskunyhó.

A ház és az azt körülvevő telek évtizedek óta organikusan épül és fejlődik – az az érzése van az embernek, hogy soha nem lesz kész, de ez így van jól. A tér a társas együttlét köré szerveződik, és egyaránt alkalmas nagycsoportos beszélgetésekre, elmélyült, bensőséges együttlétre vagy egyéni elvonulásra.

A helyet a Zöld Pont Alapítvány és vezetője, Ortutay Tamás szobrászművész működteti.  A Zöld Pont Alapítvány célja ember és természet együttélésének tanulása és tanítása. A természet részévé váló, rejtőzködő, öntisztuló építést, tárgyformálást támogatja és tanítja. Oktatási programjai négy témakört érintenek: az értékek meghatározását; az egészséges életmódot; az együttműködést és a környezet védelmét.

Az Ecotourist@35 tökéletes helyszíne a nyári egyetemnek: feltöltődés, elmélyülés, beszélgetések, és persze önfeledt bulizás – mindenre van hely és idő. Már csak rátok van szükség, hogy megtöltsük élettel ezt a csodálatos helyet.

0
No comments so far!