Program 2013

img

Letölthető program itt.

 

[agenda column_type=”room” link_columns=”false” link_rooms=”false” link_time_slots=”false” show_speakers=”false” link_speakers=”false” row_day_format=”M j.” row_time_format=”H.i” show_empty_cells=”false” tab_day_format=”l” tabs=”days”]

Minden nap:

Napindító elmélkedések: Mi lenne, ha egyszer úgy indulna a napod, mint egy tervekkel és reménnyel teli emberé és nem mint egy riadt vadállaté? Mi lenne, ha úgy indulnál el reggel utadra, hogy tényleg ennek a csodálatos világ részének érzed magad? Mi lenne, ha úgy indulnál el reggel utadra, hogy tényleg ennek a csodálatos világ részének érzed magad? Szeretettel várlak péntek és szombat reggel egy közös napindító elmélkedésre, ahol a felkelő nap fényében megérezzük ébredő testünket, vágyainkat, céljainkat, erőnket.

Játszóház: A 6 évesnél fiatalabb gyermekek számára idén is biztosítjuk a gyermekfelügyeletet játékokkal, rajzolással, kisebb kézműves foglalkozással. A 6 éves és idősebb gyermekek számára idén egy komolyabb kézműves foglalkozásokból, játékokból, sárkányépítésből, árnyékszínházi előadásra való készülésből álló programot szervezünk, ahol a végső előadást és kiállítást a szülők szombaton késő délután megtekinthetik. Továbbra is kérjük, hogy aki igénybe veszi gyerekprogramot, az idő egy részében segítsen a gyerekprogram vezetőinek a gyerekek felügyeletében.

Fonó: Délelőtt és délutánonként egy kellemes zugban közösen tanulunk, gyakorlunk és készítünk el különböző kézműves techikákkal egyéni munkákat és egy közösségi tárgyat. Később az elkészült művet valamikor a nyár végén ún. gerilla projektként valahol Budapesten egy központi nyilvános helyen kiállítjuk/felerősítjük az utókor számára is.